BBB

Плодови Сокове и Нектари


През 1992 година на жадния за нови и качествени продукти български пазар се появява плодов сок, произведен в България от първокласни плодови пюрета и концентрати.

Напълно в духа на времето на развиващи се технологии и иновации, „ВВВ” е първата българска марка, започнала производство на плодови сокове и нектари в опаковки „Тетра Пак”. „ВВВ” е и първата марка, която през 2000 г. въвежда в употреба опаковка „Тетра Пак” с винтова капачка. Благодарение на високото си качество и отличен вкус на свежи плодове, постепенно „ВВВ” се превръща в най-обичаната родна марка и лидер на пазара на плодови сокове.

През годините „ВВВ” печели множество награди за качество и принос в безалкохолната индустрия в сегмента на плодовите напитки. Една от най-значимите награди е „Супермарка на българския пазар” за 2006 г. в категория „Производители на натурални сокове”. Престижното отличие е присъдено на компанията от световната програма „Superbrands”, след потребителско гласуване.

През юни 2012 г. плодовите сокове и нектари „ВВВ” станаха част от портфолиото на друг лидер на българския пазар – „Бутилираща Компания Горна Баня” ООД. Също с дългогодишни традиции в предлагането на висококачествени продукти, печелили множество награди и отличия, „БК Горна Баня” е един от водещите производители на натурална минерална вода, трапезна вода и безалкохолни напитки.

Дистрибуторската мрежа на „БК Горна Баня” се състои от 20 търговски представители в София и 75 в страната. Това ни позволява да извършваме директни доставки до повече от 5000 обекта в столицата и 250 дистрибутори в страната.